skip to Main Content

Fordybelsesrummet

Jeg gjorde det! I går stak jeg af til Møn i samfulde otte dage for at komme godt igang med mit næste bogprojekt.

I lang tid … faktisk i flere år … har jeg bagt på idéen om at skrive verdens bedste bog om naturlig sund graviditet med god kemi.
Altså en håndbog, et praktisk opslagsværk og samtidig en übersmuk bog, som du har lyst til at have liggende fremme og bladre i – bare fordi.

Jeg troede, at jeg kunne skrive på den sådan lidt hist og pist et par timer mellem indbakke, brevkasse, vasketøj, facebook, børnehente-bringning og alle de andre hverdagsrødder.

Men sådan skulle det ikke være.
Jeg kunne ikke.

Og efter at have følt mig lidt forkert over dét i en rum tid (“Hvor svært kan det være?!”) måtte jeg erkende, at mit hjerte hviskede, at sådan et projekt for mig kræver ro, fokus og fordybelse. Gerne i smukke, nærende omgivelser. Fra at have erkendt og anerkendt ønsket gik der ikke så længe, før pladsen var ryddet i kalenderen og det perfekte Fordybelsesrum var landet.

 

2014-03-21 17.06.44

2014-03-21 17.37.39-1

 

Så nu er jeg her, omgivet af marker og en flig af paradisets have – sådan føles det i hvert fald. Et af mine yndlingssteder på jord. A Room with a View! Der er en rask travetur ned til havet, den smukkeste strand, som man som regel har for sig selv.

Jeg har fået det fineste enkle smukke rum til retreat, hvor alt emmer af kærlig omsorg på en måde, som nærer mig dybt. Jeg blev modtaget med friske blomster, funklende renhed og masser af usynligt englestøv. Sådan noget er jeg ikke så fiks til selv at skabe, men jeg elsker og værdsætter det inderligt, når andre lader mig “synke ned i det”.

Mine gode venner, et kunstnerpar, som bor her til daglig, serverer sund og lækker mad med masser af grønt og små lækre hapsere, det hele garneret med berigende samtaler. Jeg føler mig komplet hjemme og meget taknemmelig, vel vidende at min skønne mand passer børn og hjem på bedste vis.

 

2014-03-22 06.41.06-2

Og hvad sker der så for bogen?
Tja, indtil videre har jeg ryddet op i bunkerne i indbakken, bakset lidt med at få den medbragte bærbare til at spille med alle koderne og hvad har vi … og så har jeg arbejdet på at gøre næste måneds tema til Grøn Stue fint og færdigt. Plus lidt overspringshandlinger, man er vel et menneske.
Det føles godt at gøre klart bord, så alt det andet ikke står og blinker og stresser i baghovedet.

Nogle gange (eller måske altid?!) skal der ro og pauser til at det nye kan lande. Jeg glæder mig big time.

PS
Her er så smukt, både inde og ude, at jeg slet ikke kan lade være med at tage billeder i tide og utide.
Det er nemmest at poste dem på Instagram, så det gør jeg. Du er velkommen til at følge med på rejsen!

Forestil dig …

  • at du uden de store anstrengelser ved præcis, hvordan du skal lave en sund og lækker madpakke, som dit barn glæder sig til at skulle spise
  • at du har knækket koden til at få dit barn til at spise flere grøntsager
  • at du aldrig mangler inspiration til, hvad du skal komme på rugbrødet
  • at du bliver bedre til at planlægge dine indkøb og lave store portioner af børnevenlig mad, som du kan have på lager til travle dage

Lyder det som ren ønsketænkning?
Det er det ikke.

Du skal bare opdage, hvordan du sætter det i system, så du ikke igen og igen står der og vifter med to flade med leverpostej, en vindtør gulerod og nogle pølsehorn, der ikke ligefrem strutter af sundhed.

Hent kvit og frit dit uddrag af min e-bog Den Sunde Madpakke.
Så vil du opdage, hvor nemt det er.

Ja tak, giv mig genvejene til sunde madpakker – helt gratis.

This Post Has 9 Comments
  1. Kære Rose.
    Lyder fuldstændigt fantastisk!
    Linket til Instagram virker desværre ikke?
    Kærligst Sana Sofia

  2. Hvor skønt – og hvor klogt. Se det kunne redaktricen lærer en hel del af, hm … Men hør, udgiver du bogen selv eller gennem et forlag?

  3. @Gudrun, tak, herligt at høre fra dig. Du er SÅ tit i mine tanker i disse dage, som jeg sidder og strukturerer min tekst. Jeg lærte virkelig meget af dig, min redaktricestjerne. Det bliver en selvudgivelse – det vil jeg helst.
    Kærligst R

  4. @Tanja – tak du skønne, dejligt at mærke din kærlige og begejstrede støtte på flere planer #bliss. Kærligst R 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top