Hvem er Rose Maimonide?

 

Foto: Mathilda Yokelin

Foto: Mathilda Yokelin

Hvem er den dame?

 • Navn: Rose Maimonide (tidl. Rebecca Persson)
 • Alder: 37 år
 • Børn: Anastasia på 16 år og Mirjam på 5 år
 • Kæreste: Ja!
 • Bolig: Et gammelt hus på en dejlig grund i Humlebæk
 • Passion: Helse og økologi, især til babyer, gravide og børnefamilier


VIDEO: Her fortæller jeg om BABY – 100% naturlig uden tilsætning



5 hurtige til Rose

Hvad er din passion?

Jeg er passioneret omkring bæredygtighed, helse og økologi, især til babyer og gravide. En blid, grøn livsstil med gladere børn, en grønnere klode og mere vitalitet til mig – dét giver mening hele vejen rundt for mig.  Jeg er mor til to skønne økounger, som trods alle odds er sluppet for astma, allergi, eksem og overfølsomhed. Du kan læse meget mere i min bog BABY – 100% naturlig uden tilsætning (Politikens Forlag), som er en komplet guide til familier, som ønsker en naturlig sund baby og grønne vaner i dagligdagen på barsel. Læs mere om BABY.


Hvor henter du din viden henne?

Jeg brugte oceaner af tid på at researche mig frem til de svar, jeg ville bruge til det dyrebareste, jeg har; nemlig mine egne børn. Jeg har gransket bøger, forskningsrapporter og netsites, kontaktet eksperter, indhentet erfaringer, nærlæst internationale sundhedsmyndigheders anbefalinger og testet produkter. Jeg har konsulteret de bedste fagnørder (bl.a. læge Irene Hage, som desuden er ernæringsekspert, og biolog Maja Kirkegaard, som har speciale i hormonforstyrrende stoffer) for at være 100 procent sikker på, at mine anbefalingerne er så sikre og up-to-date som muligt.


Hvad har du altid i køleskabet?

Jeg har altid ret meget i køleskabet! Jeg elsker at improvisere i køkkenet, og det kræver et stort depot af råvarer. Alt i mit køleskab er økologisk. Det bugner med frugt og grønt, inklusiv forglemte hvidløg, som er begyndt at spire. Vi har mange glas med nøddesmør, vegetarisk smørepålæg, koldpressede olier, ahornsirup og mælkesyregærede grøntsager.


Hvad kan du hjælpe mig med?

Som alle andre nybagte forældre har jeg stået med plovfurer under øjnene og gylp på skulderen og tænkt: ”Hvad skal jeg vælge til min baby?  Hvor kan jeg købe det henne? Og hvordan gør jeg det så sundt og grønt som muligt?” Især havde jeg brug for opdateret viden om babys mad og kosttilskud. Og da jeg var gravid, ville jeg gerne beskytte min interne bebs mod hormonforstyrrende stoffer og anden højpotent problemkemi. I en travl hverdag i børnefamilien har jeg brug for inspiration til en sund og grøn livsstil. Hvis du har nogle af de samme spørgsmål, så kan jeg give dig genveje og input, som du kan tilpasse netop dit barn og jeres livsvilkår.
Jeg er certificeret Spirituel Mentor hos Christine Eilvig og under uddannelse som Krops Master hos Phoebe Correli.


Hvordan kan du hjælpe mig? 

Den bedste måde jeg kan hjælpe og støtte dig i at vælge sundt og grønt til dig og din familie er via min online medlemsklub GRØN STUE. Dér får du fri og ubegrænset adgang til personlig rådgivning hos mig i min brevkasse i medlemsforum, masser af guldkorn og mulighed for at udveksle erfaringer med over 400 andre mødre, der ligner dig!
Du kan finde inspiration og nyttig viden på bloggen, stille spørgsmål og finde guides i shoppen.

 

 

Rebecca

Foto: Line Klein


Fem ting du ikke vidste om Rose … 

 • Hun er uddannet operasanger bach.mus. fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium
 • Hun kan ikke betjene en boremaskine eller så meget som sy en knap i
 • Hun spiser 85 % mørk chokolade hver dag
 • Hun fik 11,8 i studentereksamen for skrækkelig mange år siden
 • Hun er bange for højder, hunde og husedderkopper


Forhistorien …

Min personlige baggrund for at skrive BABYLæs den her.

 

Sagt om Rose …


“Der er en grund til at Rose har skrevet sig ind i ansvarlige forældres hjerter. Hun forener nærvær, humor og et meget højt fagligt niveau – en meget skøn kombination. Rose har en ufattelig stor viden, erfaring og ekspertise og hun er en jeg både konsulterer og også henviser andre til.”
Pia Hern
, jordemor, psykoterapeut og forfatter 

 

 

969555_10151632284612597_266104085_n

“Den absolut bedste investering under min graviditet og nu med min søn på armen er uden tvivl medlemsskabet af Grøn Stue samt Roses bog BABY !! Der er en sand overflod af guides med nyttigt info i suveræn kvalitet udover det sædvanlige –  forfattet på en dejlig kærlig, humoristisk og nem forståelig måde.
I Grøn Stue er der bare så meget hjertevarme og viden både fra Rose og hendes kvalificerede medskribenter, men så sandelig også blandt de 350 andre kvinder. Jeg har mange gange fået svar og sparring til spørgsmål som jeg ærlig talt ikke vidste hvor jeg ellers skulle adressere, for ofte falder de bare uden for læger og sundshedsplejerskers ekspertise, især når man som jeg er meget bevidst om alle de negative påvirkninger vi udsættes for i dagligdagen hvis vi ikke foretager bevidste valg og fravalg.
Bogen BABY har også en fast plads indenfor rækkevidde for den er uundværlig som opslagsværk i hverdagen.
Jeg anbefaler Grøn Stue til alle der gider høre på mig – det er simpelthen fantastisk !!

Sandra Pugliese, forfatter og kok


“Først 1000 tak for denne geniale hjemmeside – hold op hvor kunne den have sparet mig for mange timer (hvis jeg havde opdaget det lidt før) men bedre sent end
 aldrig!”
Christina Thougaard

 

 

“Grøn Stue er den ultimative løsning for dig, der er interesseret i økologi, bæredygtighed og børn. Veloplagte og vidende Rose Maimonide har kreeret et forum fuld af faglighed. Tænk sig, at man for et beskedent månedligt beløb har fri adgang til de fremmeste eksperter ud i barnets sundhed i almindelighed og minimering af kemi i særdeleshed. Det er skønt at få kompetent rådgivning og hjælp, lige når man har brug for det. At der også er pæne rabatter i relevante netbutikker gør heller ikke noget”. 
Katrine

 


“Jeg fikk lest månedens tema i ro og fred igår. Du er fantastisk god til å skrive presist, enkelt, forståelig og interessant – og jeg blir overbevist om at du ligger i tet med den aller nyeste viten. Jeg har da lest mye både her og der, men aldri så klinkende klart som du greier. Så jeg skal soleklart være medlem av klubben fremover. Du er rett og slett fabelaktig til å formidle et budskap. Iblandet humor og humør så det aldri blir kjedelig. Tusen takk!”
Kristine

 

“Hvilken dyne er sundest? Hvordan sikrer jeg, at mine børn ikke får allergi? Hvilken mad er bedst til babys mave – hvornår?! Og hvilke kosttilskud skal jeg give mig selv og baby? Spørgsmålene er mange – og Rose Maimonide kan svaret på dem. Jeg er selv blevet medlem af klubben. Og jeg er sgu begejstret! Du får virkelig meget for pengene. Ud over at du kan stille Rose alle de spørgsmål, du vil (hun ved virkelig meget – også om sundhed til mor). Så kan du også stille spørgsmål til Maja Kirkegaard, der er biolog med en PhD i miljømedicin og en af eksperterne i bogen BABY.”
Carolina Björk Søndergaard


“Hvor er det altså fantastisk at kunne stille dig alle de spørgsmål som man render rundt med uden at få et “Er du ikke lidt hysterisk!?” kastet i hovedet, TAK!”
Nadia Korfitsen


“Når man bor i “Speltbæltet”, kan man af og til få for meget af fuldkorn, ladcykler, strækvikler og babymos….

Alligevel faldt jeg over Roses bog BABY, og den tiltalte mig. Efter at ha’ slugt den råt, fandt jeg Roses side og fulgte glad hendes blog.

Grøn Stue er Roses nyeste skud på stammen, hvor man kan stille alle de spørgsmål, man skulle ha’ på hjertet, til Rose og Maja Kirkegaard.

Jeg kunne ikke forestille mig en mere kvalificeret gruppe kvinder til at besvare de spørgsmål, der med garanti dukker op, når man er kommende mor, nybagt mor eller “bare” mor

Når man er medlem af klubben, blir’ man også begavet med månedens tema i form af detaljerede e-guides om relevante emner. Dem kan man læse, lige når det passer én, og skulle der dukke et spørgsmål op undervejs, så er Rose klar til at svare på det. 
Der er også rabatter til fede webshops og kurser på slyngeskole eller andet godt. 

Efterhånden som der kommer flere medlemmer, bygges det sundeste og stærkeste forum op.
Jeg er så glad for at være medlem.”
Therese Elmkvist, copenhagendaily.dk



Grøn Stue var lige, hvad jeg manglende!
Et sted, hvor jeg kan få svar på mine spørgsmål omkring mit barns – og ja, hele familiens – sundhed.
Et sted, hvor der er plads til alt fra frustrationer som nybagt og meget træt mor til avancerede spørgsmål om specifikke kosttilskud, produkter og metoder. 


I klubben er eksperterne Roses stærke hold af kompetente fagfolk, som har grundige svar på alle spørgsmål, men der lægges i høj grad op til, at medlemmerne også deler deres viden, erfaring og mening.

Derfor er klubben fyldt med de bedste svar og råd, tips og tricks og ikke mindst støtte og opbakning til at optimere familiens sundhed!
Så man kan ikke blive medlem af Grøn Stue hurtigt nok – hellere i dag end i morgen!”
Kirstine Bække


“Roses professionalisme er uden grænse: Fordi svaret kommer så hurtigt og er så grundigt og uddybende, bliver det brugbart, og man kan handle på det med det samme og ikke gå og vente og være i tvivl …. Det allerbedste er, at Rose ud over sin store viden er empatisk og engageret!”
Katrine


Du er SÅ vild!!! 1000 tak for det her, jeg ved slet ikke hvad jeg skal sige… men det er bestemt noget jeg kan bruge. Tak fordi du gør det nemmere!”
Anne Sikora-Hansen  


“Tusind tak for dit svar! Har pludselig mere energi bare fra at læse  dit svar! 

Phew, føles som om det, jeg havde brug for, er vejledning  for at få styr på det hele! 
Er så glad for at der er styr på kosttilskud nu, vil helt klart tage dine anbefalinger. 
Det er jo en  investering i ens helbred, og som du siger, så skal jeg jo holde i en hel del år endnu.
Og lidt personligt- ser ret meget op til dig, men nu gør det endnu  mere, da du har været i det samme situation som mig, så du må jo vide af erfaring. Mange, mange tak for at du er og gør de ting ,som du gør. Tror ikke du er helt overbevist om, hvor mange du hjælper med dine råd, og hvor mange, der ser op til dig, og følger dine anbefalinger. 
Mange, mange gange TAK!”
Aldona


“Tak så utroligt mange gange for dit svar. Det var bestemt ikke bare “små fifs” du kom med – i forhold til mine kosttilskud, og det er rigtig godt at læse om.

Jeg glæder mig til at ændre og opbygge ! – og vil fluks bestille rådgivning til min datter også. Tusind tak.”
Clara


“Tusind tak for dit hurtige, og fyldestgørende svar. Hvor er det skønt at få et kompentent svar, der passer til netop mig. Så tusind tak, du skønne gæve kvinde.”
Pia Pedersen


“Jeg kan varmt anbefale Rose Maimonides personlige rådgivning. Hun har givet mig et grundigt, professionelt og hurtigt svar på mine mange spørgsmål om kosttilskud. Hele svaret bærer præg af at Rose Maimonide brænder for sundhed og at hun ved hvad hun snakker om. Jeg vil klart benytte mig af hendes rådgivning igen.”

Signe


“Selvom jeg er den glade ejer af Roses BABY bog, har jeg alligevel haft en behov for at få den fortrinlige guide tilpasset vores helt specifikke behov. Vores lille datter på 4 mdr har desværre fået børneeksem og derfor har det været virkelig brugbart for mig at kunne anvende Rebeccas personlige rådgivningsservice. Jeg modtog svar på mine spørgsmål samme dag og til trods for denne korte svartid var svaret særdeles grundigt. Samtidig var det konkret, så det var nemt at gå til. Så jeg er en meget tilfreds bruger, der naturligvis også gjorde brug af Roses afsluttende kommentar om, at hvis jeg havde behov for uddybning, måtte jeg endelig skrive tilbage. Igen modtog jeg svar indenfor få timer og jeg var nu klar til at kaste mig ud i nye tiltag i kampen mod min datters eksem.
Vigtigst for min lyst til at anvende rådgivningen igen er, at Roses svar var yderst indfølende og medlevende. Jeg følte mig taget i hånden – uden at blive belært. Så jeg kan varmt anbefale rådgivningen til alle der måtte brug for en hjælpende hånd til at navigere i den økologiske jungle – Rose har gjort et kæmpe stykke arbejde for at komme til bunds i de forvirrende facts og med et simpelt betalingssystem har man nemt betalt de beskedne 82 kroner for et komplet skræddersyet råd og er på vej videre ud i en sundere hverdag.”
Kirstine Bække


“Jeg skrev til Rose, fordi jeg i mange år har lidt af problemer med uren hud og har været på et hav af penicilinkure – desværre uden noget varigt resultat. Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvorvidt emnet havde sin berettigelse på denne blog, eftersom det jo er ret specifikt. Heldigvis forstod Rose med det samme, at det jeg søgte ikke var endnu en vidunderkur mod uren hud, men en guide til, hvordan jeg med kost, livsstil, kosttillskud osv giver min krop – og i særdeleshed min hud – de allerbedste betingelser for at få det bedre. Jeg fik hurtigt et personligt, fyldigt og præcist svar tilbage, som kom omkring alle mine spørgsmål (og der var faktisk ikke så få!). Jeg fik links til medicinske forklaringer på mit problem og helt konkrete anvisninger på, hvad jeg kan tage af kosttilskud og bruge af cremer med henvisninger til de bedste og mest effektive produkter på markedet. Jeg føler virkelig, at jeg nu står med en komplet guide i hånden til hvordan jeg kommer videre, så jeg er meget glad for, at jeg skrev til Rebecca og synes at mine penge er givet særdeles godt ud. Jeg vil ikke tøve et sekund med at skrive en anden gang!”

B.K.

 

Kommentarer på bloggen

“For en som slet ikke kender dig, men bare elsker din bog og nu også din blog, trængte tårerne sig også på.”


“Rose, jeg sidder her med tårer i øjnene, kendte ikke til din forhistorie og grunden til du har skrevet bogen. Min datter er ikke en baby mere og var det heller ikke da din BABY kom på gaden, men jeg var ikke i tvivl om at jeg måtte eje den. Og selvom min datter ikke er en baby mere, så har din bog hjulpet hende og os. Vi stoppede for lidt over 3 måneder siden med at give hende mælkeprodukter, da hun ALTID var snottet. Det har hjulpet i en sådan grad, at hun heller ikke har fået sin astma medicin i 2 måneder. Din BABY har også hjulpet os på andre områder, men ovenstående har været livsændrende. TAK.”

“Jeg er så enig  – hvor er det bare fantastisk at Mia er hos netop dig! Du er en fantastisk mor – og en kæmpe inspiration for mange andre!
Tak for dit mod og din generøsitet. For din hjælpsomhed og empati. For din forståelse og indlevelse. Og for at du har delt din historie!
Alt det bedste til dig og din familie!”

 

“Sikke en rørende historie med din datter, som har været så heldig at få et kraftstykke af dig som mor..Jeg vil bare takke dig for at du har skrevet baby bogen og lavet denne hjemmeside, du besvarer nogle spørgsmål, jeg har følt ubesvaret længe omkring børn, sundhed, økologi og de naturlige valg. Jeg har en dreng på 3 år og en på 4 måneder. Da den store var lille -tog jeg også anderledes valg end mange andre og følte mig en del alene om de valg og nu har jeg opdaget, der er en hel verden med andre kvinder og mødre – der også tager de naturlige valg -også selv om det er lidt mere besværligt.. Så 1000 tak for skøn inspiration og klar og tydelig besked.”

 

Sagt om BABY …


Tidsskrift for Jordemødre, anmeldelse 

”En komplet guide til en sund baby med grøn livsstil”. Det lover Rebecca Perssons bog ”BABY”.

Og det holder den. Det er en komplet, grundig, relevant og nem og overskuelig guide til økologiske valg, kosttilskud, sund mad og udstyr og tøj til baby.

(…) 

Og for at mane i jorden at en grøn baby partout er en dyr baby, giver Rebecca Persson både et billigt og et dyrere alternativ. Bogen er relevant for både gravide, barslende og for jordemødre. Med nye retningslinjer i forhold til graviditet og kemi vil der være større efterspørgsel på viden om, hvordan man tilrettelægger sig med en baby og mindst mulige hormonforstyrrende stoffer. Den viden er samlet her i BABY, så den kan ganske fint finde en plads på hylderne i landets konsultationer og barselgange.

(læs hele anmeldelsen her).


Vitenskap & Fornuft, nr. 7 2011

BABY – en komplet vejledning til grønn livsstil. Det er sjelden man kommer over en bok som tar opp nær sagt ethvert tænkeligt aspekt ved hvordan man kan gi våre nyfødte en så giftfri og økologisk bærekraftig oppvekst som muligt. Som tittlen antyder, har forfatteren Rebecca Persson skrevet den mest komplette veiledningen jeg noen gang har sett på området.
(…) Detaljrikdommen er stor, men alle behøver ikke til enhver tid følege alle de magne gode rådene som giss. 

(…) Alt i alt er dette en fantastisk innholdsrik bok.” 

(Læs hele anmeldelsen her.)


Kernesund Familie, Ninka-Bernadette Mauritsons blog og nyhedsbrev

“Rebecca Perssons lækre bog, der er uundværlig for alle nybagte mødre, der vil undgå kemi i hverdagen (…)
Nøj, hvor var der mange, der blev skuffede over ikke at vinde bogen BABY af Rebecca Persson. Det kan jeg godt forstå. Den er et MUST for alle kemifri, kernesunde, nybagte eller kommende mødre.”


Anette Harbech Olesen, madforlivet.com, forfatter og ernæringsekspert 

“(…) Min første tanke var; “gid jeg havde haft denne bog, da mine børn var små“, for den er en rigtig god guide til stort set alle de overvejelser, nybagte forældre måtte kunne have- Lige fra indretning af børneværelset til indkøb af babys første bamse.

Bogen anbefaler økologiske og rene produkter uden tilsætningsstoffer og forstyrrende kemi. Den er bygget indbydende op med små håndskrevne noter indimellem, søde tanker og små bokse med kloge råd. Det gør bogen let at læse og forholdvis let tilgængelig (…)
hovedindtrykket af bogen, der er susende godt. En nødvendig bog i disse tider, hvor stort set alle produkter lige fra tøj til cremer, indeholder kemiske stoffer, som vi ikke kender effekterne af på lang sigt. Her er det godt at nogen som Rebecca Persson gør fodarbejdet, så andre forældrepar kan nyde godt af det. Et andet absolut plus ved bogen er de skønne opskrifter, der er baseret på 100% økologiske råvarer og opdelt i afsnit efter, hvornår nye fødevarer kan introduceres til baby. Dem er jeg sikker på, at mange mødre til småbitte børn vil elske at have ved hånden.”

(læs hele anmeldelsen her).

Aldona, mor

BABY er noget enhver nybagt mor bare skal eje. Det er ikke nok at låne, da man kommer jo til at bruge den så mange gange.”

Sara, minimega.dk

“Tusind tak for at have skrevet sådan en inspirerende, vejledende, oplysende og dejlig blid babybog. Jeg er så glad for den – især alt omkring vitaminer og tilskud til baby.”


Rappedikke

“Kan man andet end synes at selve titlen på Rebecca Perssons bog lyder indbydende? Bogen ”Baby – 100% naturlig uden tilsætning” er en bog, hvor Rebecca deler ud af sin viden og erfaring om, hvordan du handler bæredygtigt og holder din baby naturlig sund – ved at blive oplyst om, hvad der er væsentligt at have for øje, hvad der er usundt, kemisk osv, når man har en lille bebs.

… bogen, som udover at være så gennemført lækker at bladre i, er en kæmpe guide til dig, der gerne vil give dit barn de bedste øko-vilkår. Du har mulighed for at blive klogere på, hvordan man med små overvejelser kan slippe for bl.a eksem, astma og allergi. 
I bogen finder du lækre links til div. baby sager – som Rebecca skrev til mig i en mail forleden – så er det med at holde godt fast på dankortet, for der er mange henvisninger til lækkerier til baby – og baby´s mor. (…)
Derudover vil du med garanti blive overrasket over ting, du ikke anede en dyt om, når man snakker økologi og sundhed i forbindelse med baby.

Bogen er fantastisk overskuelig og særdeles god som opslagsbog. Den leverer det ene skønne tip efter det andet. Jeg har min liggende på natbordet og har allerede fået mig til at tænke klogere.” 


Unes mad

“Da jeg så denne, visste jeg at den måtte min beste venninne få – hun venter sitt første barn hvert øyeblikk. (…) Den er foreløpig bare utkommet på dansk, men vi bor jo ikke lenger fra Danmark enn at rådene som gis kan overføres til norske forhold. 
Boken er et gjennomført, lekkert, klokt, viktig og naturlig alternativ til annen babylitteratur. Den gir råd om alt fra inneklima, babypleie, utstyr og leker uten problemkjemi til naturlig førstehjelp for skrantende babyer.

Men først og fremst handler den om sunn kost til babyen, på de ulike stadiene gjennom det første leveåret. I boka finnes en masse fine oppskrifter på hjemmelaget babymat, delt inn måned for måned.“Baby – 100% naturlig” besvarer alle de spørsmål jeg satt med da jeg hadde et spedbarn i fanget, men som jeg slet med å finne svar på. Nemlig hva gjør man dersom man har et barn som ikke trives med det som anses som “riktig” og vanlig babymat? (Jeg kjente på det tidspunktet ingen med et melke- eller glutenfritt kosthold, og jeg innbilte meg noe slikt som at Nestlé hadde oppfunnet babymaten…).

Boka gir konkrete råd og oppskrifter, om f.eks. kumelkfrie morsmelkerstatninger og grøter uten gluten og melk. Samtidig forfekter den ikke et 100% gluten- og melkefritt kosthold, man finner oppskrifter av alle slag i boka.

Boka er gjennomgått og godkjent av fagfolk.

Jeg skulle ØNSKE jeg hadde denne da min sønn ble født, og vil anbefale den på det aller, aller varmeste til alle som venter barn eller som har en baby i huset!”


Fede Tider (uddrag)

“STORT 10 tal fra mig til BABY.
Så alt i alt en rigtig god, og bestemt ikke frelst bog!!, der ikke give dig dårlig samvittighed, men er en god håndsrækning hvis man vil købe/spise grønt og sundt til/med sin baby.
Der, hvor den er fantastisk, ud over at den er r… lækker og sproget kækt og veloplagt, er i den enorme viden om grønne valg til baby.
Hun har haft to rigtig kompetente folk med;
* Maja Kirkegaard -biolog med speciale i hormonforstyrrende stoffer og fiskevalg
* Irene Hage -læge med speciale i kosttilskud mv
– og det gør at den er så troværdig og overbevisende, modsat så mange andre livsstilsbøger.”


5 ud af 5 stjerner i en brugeranmeldelse på saxo.com

“Fantastisk ny bog om bæredygtige, grønne og sunde babyer og al det udstyr de fører med sig. Den er grundig og troværdig-baserer sig på nyeste forskning inden for sundhed og ernæring- uden at være alt for frelst. Skrevet i et dejligt sprog- nem og overskuelig og med en god portion humor. Et MUST for nybagte mødre eller gravide der gerne vil tage et bevidst valg.”


Fem ud af fem stjerner i en anden brugeranmeldelse på saxo.com

Forrygende og velskrevet bog til alle (vordende) forældre der interesserer sig for sundhed, økologi og bæredygtighed. Bogen er lettilgængelig og brugbar og vigtigst af alt inspirerer Rebecca Persson med sit vid, sit engagement og sine anti-fanatiske helseråd – sådan!


Fra bloggen Webkompagni.dk

“Den nyeste uundværlighed til alle småbørnsforældre med hang til – eller interesser for – den grønne livsstil er Rebecca Perssons nye bog BABY – udgivet på Politikens forlag. En skøn bog der skriver om et sundt hverdagsliv uden at være frelst og uopnåeligt – et stort 10-tal herfra!

Det jeg allerbedst kan lide ved bogen er den tilgang Rebecca Persson har til det grønne liv…at det er supervigtigt at tænke sundhed når det drejer sig om de små – og store, men at det også kan være svært fra tid til anden.

Derfor er bogen en supergod håndbog med masser af overkommelige opskrifterpå mad, tips til indkøb hvor genbrugstanken ofte er taget frem og en regulær “no-go-liste”, hvor hun nævner en masse af de helt uundværlige ting man fristes til at købe i de glitrende blade og annoncer.

Rebecca lever selv det liv hun prædiker om, og har prøvet det hele på egen krop – og ved derfor hvordan det er. og hvor svært det nogle gange kan være at styre uden om alle de mere eller mindre skadelige ting både børn og voksne bliver udsat for i dagligdagen.

Udover shoppingtips indeholder bogen en god og udførlig oversigt over hvad du kan gøre ved de forskellige lette dårligdomme man jo skal igennem som baby.  Gode og sunde tips hvordan du kan afhjælpe trøske eller kolik – tips til søvnløshed osv.”


Fra 
slyngebarn.dk

“VERDENS bedste bog til gravide og familier med babyer

Jeg vil anbefale alle gravide og familier med babyer at købe “BABY – 100% naturlig uden tilsætning” af Rebecca Persson, Politikens Forlag, 2011. 
Bogen er en sand guldgrube af viden om alt det man som mor og far har brug for for at give baby den bedste start: kost, plejeprodukter, legetøj, indeklima, tøj ….. Der er også en masse lækre opskrifter!

Bogen er sindsyg lækker i designet, nem og overskuelig at orientere sig i og navigere efter.

Det bedste, synes jeg, er, at der hele tiden er gjort opmærksom på billigste løsning og at der hver gang der anbefales produkter nævnes både budget- og luksusmodel.

Det her er den bog jeg godt ville have haft for fire år siden da jeg ventede nummer 1 – men som er ligeså uundværlig til barn nummer 2 :”


Gladerebarn.blogg.no

“Min inspirationskilde: Rebecca Persson

Jeg vil idag skrive om en av mine viktige inspirasjonskilder for denne bloggen. Det er Rebecca Persson sin bok: Baby – 100% NATURLIG uden tilsædning. Hvis jeg skulle hatt EN bok om baby, kosthold og helse, ville jeg valgt denne. For meg er den verdt sin vekt i gull. Her står ALT du trenger å vite
(…)
Vi får håpe boken blir oversatt til norsk fortere enn fort. Men har du allerede en baby, har du IKKE råd til å vente på oversettelsen! Løp og kjøp!”


Lise, mor

“Jeg er i fuld gang med at læse din bog, og den overgår simpelthen alt. Tusind tak for det – nu skal min femmåneder gamle søntil at gå med stofbleer, og vi skal have kigget alvorligt på kosttilskud – og så alle de fantastiske links til bæredygtige sites! 
Flot flot arbejde – og alle de andre gode ting, som giver aha-oplevelser, når lillemand sover.”


Anmeldelse på babyinfo.dk

“Rebecca Persson er mor med stort M!

Hun deler i bogen “BABY – 100 % naturlig uden tilsætning” ud af sine erfaringer som netop mor. (….)
Gennem hele bogen fornemmer man Rebecca Perssons passion for økologisk babyliv, og der er mange helt uvurderlige tips at finde til nybagte forældre.

Man kan lære en masse nye ting, fordi forfatteren og moderen her har sat sig virkeligt godt ind i tingene. Vidste du for eksempel, at det ikke er nok “bare” at købe øko-mælk til baby? Det skal helst være uhomogeniseret, hvis det skal være rigtigt sundt og ikke irritere tarmen.
Tonen er frisk og lige til, og det gør bogen rar og interessant at læse og orientere sig i. (….)”


Superheltemors bekendelser

“Kloge Rebecca Persson, der ved alt om økologi, sundhed, urter og kosttilskud, og også blogger om det, har skrevet bogen: “Baby – 100% naturlig, uden tilsætning”.
Der er opskrifter, indkøbsguider og en masse anden inspiration, til grønne babyer.
Jeg synes det er en fin bog, der balancerer stoffet fint, og ikke bliver for hellig eller med løftede pegefingre.
(…)
- mennesker som Rebecca giver mig lyst til at prøve at være sundere, for hun ER altså inspirerende!”

Fra Helsebasen.dk

“Bogen er fantastisk overskuelig og leverer det ene skønne tip efter det andet, som man kan kaste sig direkte ud i at integrere i sin babys hverdag.
Og så er bogen skrevet i et helt fantastisk sprog, som gør at man nærmest labber ordene i sig – side for side :-)
Baby er den fedeste gave, du kan give dig selv, hvis du planlægger småfolk – eller måske allerede har en lille ny en af slagsen. Bogen er også en formidabel gave til vordende og nybagte mødre.”

 

Fra babynature.dk’s nyhedsbrev

Absolut bedste baby-bog (…)
260 sider sprængfyldt med nyttig viden – serveret på en nem og overskueligmåde. Dette er ikke en bog du behøver læse fra ende til anden – men pluk det, som du kan bruge i denne suveræne bog.
Jeg er meget begejstret for den og Rebecca Persson skriver sjovt og ligetil. Bogen er sprængfyldt med opskrifter og virkelig brugbare fif til shopping, mad og generelle gode fif, som vi ikke vidste vi kunne gøre brug af…”

 

Heidi Sørensen, mor

“Jeg vil bare rose din bog. Jeg er mor til en dreng på 4 år og er i 25. uge med en dreng mere :o ) Det er præcis sådan en bog som din jeg manglede da jeg blev mor. Da var det lige gået op for mig hvor meget kemi vi omgiver os med i vores hverdag. Din bog er genial til at slå op i. Det kan ofte være uoverskueligt selv at skulle undersøge det hele til bunds om produkterne nu er gode nok eller hvornår skal mit barn have komælk – og skal det overhovedet. Min søn fik eksem da han var lille og lægen kaldte det børneeksem uden næsten at kigge på det. Vi fik hormoncremer til at smøre på, som selvfølgelig ikke virkede. Jeg var lige begyndt at læse om hvor problematisk komælk kunne være, men havde ikke turdet at tage springet og vælge det helt fra, for fik han så nok kalk osv. Men da jeg tog komælken væk forsvant eksemen – lige før vi blev sendt til hudlæge. 

Jeg er taknemmelig for at jeg fik kosten i familen lagt om mens min søn stadig var lille, hvilket gør at han nu lystigt drikker hjemmepresset juice af feks. spinat, selleri og andre grøntsager som mange børn ellers rynker på næsen af. Jeg håber virkelig jeg kan give ham nogle gode vaner som han kan tage med ind i voksenlivet. Takket være din bog kan jeg gøre det endnu bedre for vores kommende søn ;o)”